Svenska HundsportsAkademins instruktörer


Sara Edgren

Tävlar och tränar aktivt mina egna hundar i sporterna nosework, htm, lydnad, rallylydnad, jakt och agility. Är doftprovsdomare och arrangerar prov i Uppsala.

Ingen har sagt att hundträning är enkelt men det är klart värt all tid svett och tårar du lägger ner på den!

Utbildningar:
* Vardagslydnadsinstruktör
Klickerinstruktör
* Noseworkinstruktör
* Htm & Freestyleinstruktör
* Hundmassör
* Hunddagisutbildning
* Besökshundutbildning

Marlene Larsson Kopec

Jag är en energifull och glad tjej som lever för mina hundar och hos mig bor det idag tre hundar, en gatuhund som räddats från gatorna i Ryssland och två stycken american staffordshire terriers. För mig är det viktigt att ha en god relation till mina hundar och jag tränar dem inom lydnad och agility. Annars är jag ute mycket i skog och mark på långpromenader och löprundor då jag själv är en person som värdesätter att vara aktiv och allra helst tillsammans med mina hundar.

Jag har under 2021 utbildat mig till hundinstruktör då det varit en dröm sedan jag var liten. På dagtid arbetar jag med människor och är utbildad socionom.

Det roligaste inom hundträning enligt mig är när allt hårt arbete visar resultat. Det som jag brinner för är att hjälpa hundar och deras ägare att förstå varandra och ge dem de verktyg som de behöver för att göra detta.

Emma Gustafsson

Jag heter Emma Gustafsson, 26 år gammal och bor i Björklinge 20 min norr om Uppsala. Bor tillsammans med min sambo i ett hus på landet tillsammans med 2 labradorer, 2 katter, lite höns och kaniner.

Nisse är vår första hund och tanken var att prova lite olika hundsporter. Man kan säga att vi blev fast! Jag tränar och tävlar alla hundarna i rallylydnad, lydnad, jakt, utställning och de används även på praktisk jakt. Min sambo har fått spårdelen att jobba med så han går en hel del viltspår.

Utöver hundarna jobbar jag heltid på Din Veterinär i Knivsta och Märsta. Det är lite av en dröm att få jobba med olika sorters djur konstant! Kurserna har jag som en hobby vid sidan av jobbet på kliniken.

2019 gick jag en instruktörsutbildning via Labradorklubben och blev samma år färdig valpinstruktör.

Driver kontot @emsibums på Instagram där ni hittar en mängd olika träningsvideos, bilder och träningstips.

 
 
 
 

Inger Pousette

Jag heter Inger Pousette och bor i Älvkarleby tillsammans med man och tre hundar, Elsa mops Kelly och Vinja Border Collie. Vi tränar och tävlar i främst agility och Hoopers. Tränar agility sedan 2009 då med min fösta hund en Grand danois och Hoopers med Kelly sedan 2021. Har även testat andra hundsporter men aldrig riktigt fastnat. Som tränare tycker jag det är roligt att se utvecklingen som kommer och den kan vara hur liten som helst men den finns där. Bästa är när man lyckas knäcka en nöt i nån av mina sporter som kan vara lite svårare att lösa. Är både agility och hoppersinruktör.

Emira Joulak

Emira

Johanna Rosendahl

Johanna