Instruktörer


Sara Edgren

Tävlar och tränar aktivt mina egna hundar i sporterna nosework, htm, lydnad, rallylydnad, jakt och agility. Är doftprovsdomare och arrangerar prov i Uppsala.
Ingen har sagt att hundträning är enkelt men det är klart värt all tid svett och tårar du lägger ner på den!

Utbildningar:
*Vardagslydnadsinstruktör
*Klickerinstruktör
*Noseworkinstruktör
*Htm & Freestyleinstruktör
*Hundmassör
*Hunddagisutbildning
*Besökshundutbildning

Eléne Pacuk

Jag är 31 år och bor i Morgongåva med mina hundar, katter, får, kaniner och sambo. Vi flyttade till Sverige för 5 år sen och vi trivs jättebra här i naturen och med hundarna. Jag har provat lite agility, nosework, utställning och rallylydnad innan jag satsade på tävlingslydnad och vallning.


I min flock har jag 3 border collies som jag aktiv tränar och tävlar med inom lydnad och vallning. Du kan följa vår resa på @singing.shepherds på instagram! Med min 3 åriga border collie, Link, fick jag plats i SBKs lydnad talangtruppen 2023-24. Jag har påbörjat utbildningen som tävlingsledare och lägger ner mycket tid på träningar och att utbilda mig själv att alltid utvecklas som hundtränare.


Som instruktör vill jag hjälpa ekipaget vidare. Det betyder att jag alltid kollar på vad de behöver och vad deras mål är, det finns så många sätt att träna hund och vi behöver hitta vad som passar er. Jag jobbar med positiv förstärkning och vill att hunden lyckas, förstår uppgiften och tycker att det är kul och värdefullt att träna.
Emma Gustafsson

Jag heter Emma Gustafsson, 26 år gammal och bor i Björklinge 20 min norr om Uppsala. Bor tillsammans med min sambo i ett hus på landet tillsammans med 2 labradorer, 2
katter, lite höns och kaniner.
Nisse är vår första hund och tanken var
att prova lite olika hundsporter. Man kan säga att vi blev fast! Jag tränar och tävlar alla hundarna i rallylydnad, lydnad, jakt, utställning och de används även på praktisk jakt. Min sambo har fått spårdelen att jobba med så han går en hel del viltspår.
Utöver hundarna jobbar jag heltid på Din
Veterinär i Knivsta och Märsta. Det är lite av en dröm att få jobba med olika
sorters djur konstant!
Kurserna har jag som en hobby vid sidan av jobbet på kliniken.
2019 gick jag en instruktörsutbildning
via Labradorklubben och blev samma år färdig valpinstruktör.
Driver kontot @emsibums på Instagram där
ni hittar en mängd olika träningsvideos, bilder och träningstips.