Hunderbart Dagis & Drop-In

Dagiset startade år 2011 och sedan dess har vi fått mångårig erfarenhet och utvecklats varje dag.

På vårt hunddagis vill vi ge hundarna en fin stund som innehåller såväl fysisk som mental aktivitet. Varje dag får hundarna promenader i det fina naturreservatet på Högstaåsen där stigarna slingrar sig många kilometer och där vi sällan möter en endaste själ. 

Varje dag får alla hundar aktiveras med något utmanande som helt anpassas till individen. Detta kan bland annat vara nosework, balansträning och tricksträning.

När hundarna är inne och vilar sitter de i rymliga boxar. Föredrar de att sitta själva går det utmärkt, vill de hellre ha sällskap har vi många hundar som uppskattar en kompis. 

När vi umgås med din hund använder vi belöningsbaserade metoder och strävar efter att belöna de beteenden vi önskar, inte bestraffa det vi inte vill ha. 

Vi har även valpdagis och tar emot valpar från 12 veckors ålder.

Hur ser en dag på hunddagiset ut?

Våra dagar är uppbyggda på samma sätt varje dag för att vi ska hinna tillgodose alla hundars behov, därför är det viktigt att du som hundägare är noggrann med tiderna och endast lämnar in och hämtar på de tiderna vi har satt upp.

Vi tar endast emot förbokade besök!

En dag på dagis
 • 7.00-8.30 Inlämning
 • 9.00-11.00 Promenad
 • 11.00-12.00 Lunchvila
 • 12.00-14.00 Aktivering
 • 14.00-15.00 Rastning
 • 15.00-17.30 Hämtning


Priser

Hunddagis

Hundar från 6 månaders ålder

 • 3350:-/månad
  Heltid 4-5 dgr/vecka
 • 2800:-/månad
  Deltid 1-3 dgr/vecka

Valpdagis

Valpar från 12 veckors ålder 

 • 3400:-/månad   Heltid valp 4-5 dgr/vecka
 • 2900:-/månad   Deltid valp 1-3 dgr/vecka

Drop-In

 • 380:- /dag 
  (Hund från 6 mån)
 • 400:- /dag
  (Valp från 12v - 6 mån)

Är ni intresserade av en dagisplats hos oss?

Vänligen fyll i formuläret nedan

Vi som jobbar här

All vår personal har flerårig erfarenhet inom hunddagis/motsvarande utbildning.

Sara Edgren

Sedan barnsben har jag  haft ett stort djurintresse och hund har alltid funnits i vår familj. Jag har jobbat med hunddagis i över 10 år och ingen dag är den andra lik. Att få träna och umgås dagligen med hundar har gjort att jag vill lära mig ännu mer och samtidigt vet jag att jag aldrig blir fullärd. Jag har ett flertal olika utbildningar inom hund och vill ännu lära mig mer om hundar!

Malin Jönsson

Jag har hundar som både mitt jobb och mitt fritidsintresse! Jag har lång erfarenhet inom hunddagis då jag jobbat med det sedan 2011.

Catarina Melin

Jag har alltid tyckt att det är spännande och underbart med samarbetet, glädjen och hur en relation mellan hund och människa kan utvecklas.  Jag har en mångårig erfarenhet av att jobba på hunddagis och hundpensionat. Jag brinner för kundservice och att skapa ett andra hem för din hund. Det är både lärorikt och fantastiskt att lära känna nya hundar. Varje hund är unik och har sin egen härliga personlighet och det är därför jag älskar att arbeta med hundar!

Karin Wennberg

Jag har flera års erfarenhet av att jobba på hunddagis, och ett stort intresse för hundar. Jag tycker att deras sätt att tänka och göra saker på är fascinerande. Att få jobba med sitt största intresse är helt fantastiskt.  Jag har gått två utbildningar i hundens beteende och har en Dvärgschnauzer som tränas och tävlas i Nosework. Mitt mål är att bli djurvårdare.

Sara Pettersson

Felizia Karlsson

Jag är evigt tacksam för att få arbeta med hundar, de ger så mycket glädje i vardagen och jag tvivlar på om vi människor ens förtjänar dessa fantastiska individer. När det gäller hundar så kan man aldrig bli helt fullärd, vilket gör det hela ännu mer roligt och spännande! 
Sommaren 2022 blev jag färdigutbildad hunddagisföreståndare samt djurvårdare nivå 2 och har under 3 år läst + blivit godkänd i bland annat dessa kurser:
- Hundkunskap 1, 2 och 3
- Träning av hund
- Djurvård inom djurens hälso- och sjukvård 1
- Sällskapsdjur 1 och 2
- Djurhållning

Emira Joulak

Jag tycker att hundar är det bästa som finns! Vem vill inte bli bemött av en massa glada svansar? Mitt mål på dagis är att varje individ skall känna sig sedd och bemött utifrån hur den hunden mår just idag. Det är i hundträning jag återhämtar mig och tankar energi för vardagens alla utmaningar. Känslan av att lyckas med något med sin hund lever man länge på.

NI FÖLJER VÄLL
HUNDERBART DAGIS
 PÅ INSTAGRAM?

Tryck på bilden för att komma direkt dit!