Foto: Marie Andersson

"Kurs med sin hund är värt mycket.
Det ger glädje och skapar bättre
förutsättningar till en fin relation
mellan hund och ägare"

"Superkul kurs för både hund och ägare. Framförallt har jag fått viktiga verktyg för att fortsätta lära och aktivera min hund"

Foto: Olivia Lindhök

"Roliga, annorlunda och användbara aktiviteter. Bra kurs även för äldre hundar"

Vardagslydnad och Aktivering

På den här kursen går vi igenom grunder så att du och din hund ska få en så bra relation som möjligt. Vi går igenom viktiga fenomen som kontakt, belöningar och samspel. Vi provar även på en del olika aktiveringar som stärker ert band samtidigt som ni har otroligt roligt tillsammans. Det ska vara kul att ha hund och den här kursen hjälper er en bra bit på vägen.

Kursens mål är att stärka kontakten mellan hundägare och hund för en mer harmonisk och rolig vardag tillsammans.

Vi kommer varva praktisk träning med teori.
Inga förkunskaper krävs
Max 6 ekipage


Kvällstid tisdagar (fullsatt, reservplats finns)
Datum: 18/5, 25/5, 1/6, 8/6, 15/6, 22/6
Tid: 19.30-21.00
Pris: 1900:-


Plats: Svenska HundsportsAkademin, Uteplanen
Instruktör: Marie Andersson


  Anmälan via mail till:
svenskahundsportsakademin@gmail.com
Skriv hundens namn, ras och ålder samt förarens namn, adress, mailadress och telefonnummer. Skriv även vilken kurs du vill gå samt startdatum.Du har två veckors ångerrätt efter att du har anmält dig, därefter är din anmälan bindande och din kursavgift betalas då tillbaka endast vid uppvisande av veterinär- eller läkarintyg. Ångerrätten gäller fram till en vecka innan kursstart. Efter det betalas kursavgiften tillbaka vid uppvisande av veterinär- eller läkarintyg. Om du ångrar din anmälan inom två veckor måste detta ske skriftligt, via e-post. Ej via sms, facebook eller annan social media. För att avanmäla mailar du svenskahundsportsakademin@gmail.com