Foto: Olivia Lindhök
Foto: Olivia Lindhök
Foto: Olivia Lindhök
Foto: Olivia Lindhök

Valpkurs för blivande tävlingshundar

På den här kursen förbereder vi valpen inför en kommande tävlingskarriär oavsett om du vill tävla på hög nivå eller tävla för skojs skull. En hund som ska tävla behöver vissa kunskaper som inte en sällskapshund behöver och det är dessa kunskaper vi fokuserar på i den här kursen. Exempel är bra belöningar, fokus och engagemang, att hantera störningar, miljöträning, träningsprinciper samt olika lekar.

Kursen har som mål att ge valp och förare en bred och god grund för att lyckas så bra som möjligt på tävlingar framöver.

Vi kommer varva praktisk träning med teori.
Valpen ska ha fått sitt 12-veckors vaccin innan kursstart.
Max 6 ekipage


Kvällstid tisdagar
Datum:  17/8, 31/8, 14/9, 28/9, 12/10, 26/10
Tid: 18.00-19.15
Pris: 1900:-


Plats: Svenska HundsportsAkademin, Uteplanen
Instruktör: Marie Andersson  


Anmälan via mail till:
svenskahundsportsakademin@gmail.com
Skriv hundens namn, ras och ålder samt förarens namn, adress, mailadress och telefonnummer. Skriv även vilken kurs du vill gå samt startdatum.Du har två veckors ångerrätt efter att du har anmält dig, därefter är din anmälan bindande och din kursavgift betalas då tillbaka endast vid uppvisande av veterinär- eller läkarintyg. Ångerrätten gäller fram till en vecka innan kursstart. Efter det betalas kursavgiften tillbaka vid uppvisande av veterinär- eller läkarintyg. Om du ångrar din anmälan inom två veckor måste detta ske skriftligt, via e-post. Ej via sms, facebook eller annan social media. För att avanmäla mailar du svenskahundsportsakademin@gmail.com