Foto: Olivia Lindhök
Foto: Kennel Ootzou's
Foto: Malin Jönsson

Valpkurs

På den här kursen går vi igenom grunder så att du och din valp ska få en så bra relation som möjligt. Vi går igenom kommunikation, signaler och belöningar. Vi kommer tala om valpens utveckling och hur vi ska uppfostra och lära in det en valp behöver kunna.

Kursen har som mål att utveckla en god kontakt mellan hundägare och valp. Att ni som hundägare efter kursen ska ha goda kunskaper om behov av aktivering, skötsel, hundars beteende och inlärning.

Vi kommer varva praktisk träning med teori.

Valpen ska ha fått sitt 12-veckors vaccin innan kursstart.

Max 6 ekipage

Kvällstid tisdagar
Datum: 12/1, 19/1, 26/1, 2/2, 9/2, 16/2
Tid: 18.00-19.30

Plats: Svenska HundsportsAkademin
Instruktör: Marie Andersson
Pris: 1800:-

  Anmälan via mail till:
svenskahundsportsakademin@gmail.com
Skriv hundens namn, ras och ålder samt förarens namn, mailadress och telefonnummer. Skriv även vilken kurs du vill gå.Du har två veckor ångerrätt efter att du har anmält dig, därefter är din anmälan bindande och din kursavgift betalas då tillbaka endast vid uppvisande av veterinär eller läkarintyg. Undantag är om kursen påbörjats inom dessa två veckor, då betalas del av kursavgiften tillbaka vid uppvisande av veterinär eller läkarintyg. Om du ångrar din anmälan inom två veckor måste detta ske skriftligt, via e-post. Ej via sms, facebook eller annan social media. För att avanmäla mailar du svenskahundsportsakademin@gmail.com