Foto: mydogslifeinsweden
Foto: Marie Andersson
Foto: Olivia Lindhök

Träningstävling Rallylydnad Fortsättningsklass

Välkommen på träningstävling i rallylynadens fortsättningsklass!

Under två torsdagskvällar har du möjlighet att prova hur du och din hund reagerar i en tävlingssituation. Träningstävlingen är upplagd som en riktig tävling men bedöms lite annorlunda. De avdrag som kommer göras är för fel övning, fotfel hos föraren, hund som rör sig eller är orolig i position samt hund som nosar. Du kan dessutom bli diskvalificerad. Anledningen till att det inte bedöms "på riktigt" är att tävlingens domare inte är utbildad domare. Hon är dock instruktör och utlovar konstruktiva kommentarer i protokollet. 
OBS! Planen är inhängnad! 

Datum:  Torsdag 22/7 & Torsdag 5/8

Kostnad: 100:- per start
Banvandring: kl 18.00
Domare: Marie Andersson
Anmäl senast: 17/7 respektive 31/7

Om du vill starta flera gånger betalar du flera anmälningsavgifter och du får starta hur många gånger du vill. Din anmälan är fullständig och bindande när du betalat in anmälningsavgiften. Betalningsanvisningar skickas med bekräftelsen på din anmälan. Det KAN hända att vi behöver begränsa deltagarantalet och i så fall är det först till kvarn som gäller.

 Anmälan skickas till:
svenskahundsportsakademin@gmail.com

 Anmälan ska innehålla:
Namn på förare
Hundens namn
Hundens ras
Hopphöjd (10, 20, 30 eller 40 cm)
Klass ni vill tävla i samt hur många starter
Märk din anmälan med "Träningstävling rally F"

Varmt välkomna!


Du har två veckors ångerrätt efter att du har anmält dig, därefter är din anmälan bindande och din tävlingsavgift betalas då tillbaka endast vid uppvisande av veterinär- eller läkarintyg. Om du ångrar din anmälan inom två veckor måste detta ske skriftligt, via e-post. Ej via sms, facebook eller annan social media. För att avanmäla mailar du
 svenskahundsportsakademin@gmail.com