"Att öva på momenten temavis; svängar, ingångar, positioner och så vidare var bra. Instruktören är kunnig och kommer med konkreta tips och konstruktiv feedback. Hon är bra på att förklara och det märks att hon har ett intresse som är personligt"

"Bra kurs! Tydlig instruktör som ser alla hundar och förare. Bra förklaringar och man får hjälp när man behöver. Vi har lärt oss massor och vill gärna fortsätta!"

Rallylydnad Nybörjarklass Steg 2

Har du gått nybörjarkurs men vill träna vidare på skyltarna i nybörjarklass? Behöver du mer utmaningar i nybörjarklassen? Här är kursen för dig!

På den här kursen jobbar vi vidare med skyltarna i nybörjarklassen, går igenom dem igen och jobbar med dem i kombinationer. Vi löser klurigheter och diskuterar samt fortsätter prata mycket om hur olika typer av belöningar påverkar vår träning. Vi kommer också lägga en del fokus på olika typer av störningar samt hur vi ska kunna få godkänt resultat på tävling.
Praktisk träning varvas med teori och vi anpassar kursen efter deltagarnas behov.

Förkunskaper: Nybörjarkurs eller liknande kunskaper

Max 6 ekipage

Kvällstid torsdagar
Datum:   19/8, 26/8, 2/9, 9/9, 16/9, 23/9
Tid: 18.00-19.30
Pris: 1900:-

Plats: Svenska HundsportsAkademin, Uteplanen
Instruktör: Marie Andersson

Anmälan via mail till:
svenskahundsportsakademin@gmail.com
Skriv hundens namn, ras och ålder samt förarens namn, adress, mailadress och telefonnummer.  Skriv även vilken kurs du vill gå samt startdatum.Du har två veckors ångerrätt efter att du har anmält dig, därefter är din anmälan bindande och din kursavgift betalas då tillbaka endast vid uppvisande av veterinär- eller läkarintyg. Ångerrätten gäller fram till en vecka innan kursstart. Efter det betalas kursavgiften tillbaka vid uppvisande av veterinär- eller läkarintyg. Om du ångrar din anmälan inom två veckor måste detta ske skriftligt, via e-post. Ej via sms, facebook eller annan social media. För att avanmäla mailar du  svenskahundsportsakademin@gmail.com