Banträning Rallylydnad Nybörjarklass

Är du nyfiken på hur en tävling går till? Behöver ni träna på att tävla? Behöver du få tips på hur du kan prestera bättre på tävling?

På dessa tillfällen genomför vi en bana på ett tävlingslikt sätt med bangenomgång, banvandring och genomförande. Instruktören står som domare på banan men istället för att dra av poäng skrivs tips och tankar ner om genomförandet. Ni får 3 chanser på er att göra banan tillsammans med er hund på ett tävlingsmässigt sätt med tips om förbättringar mellan omgångarna.

Förkunskaper: Kunna skyltarna i nybörjarklass


Datum: 22/11     Datum: 6/12
Tid: 16.30-18.30    Tid: 16.30-18.30
(En plats kvar)              

Max 5 ekipage per tillfälle
Plats: Svenska HundsportsAkademin
Instruktör: Marie Andersson
Pris: 250:-/gång

Meddela i anmälan vilket/vilka datum du avser komma.

Anmälan via mail till:
svenskahundsportsakademin@gmail.com
Skriv hundens namn, ras och ålder samt förarens namn, mailadress och telefonnummerDu har två veckor ångerrätt efter att du har anmält dig, därefter är din anmälan bindande och din kursavgift betalas då tillbaka endast vid uppvisande av veterinär eller läkarintyg. Undantag är om kursen påbörjats inom dessa två veckor, då betalas del av kursavgiften tillbaka vid uppvisande av veterinär eller läkarintyg. Om du ångrar din anmälan inom två veckor måste detta ske skriftligt, via e-post. Ej via sms, facebook eller annan social media. För att avanmäla mailar du
s
venskahundsportsakademin@gmail.com