Foto: Olivia Lindhök
Foto: Malin Jönsson
Foto: Malin Jönsson

Förberedande Agility

Kursen för dig som vill förbereda din unga hund för en framtida agilitykarriär. Du kan även gå kursen om du har en vuxen hund som behöver grundkunskaper för att kunna bli riktigt vass på agility framöver.

På den här kursen går vi igenom grunder som är bra för den blivande agilityhunden. Även valpar kan vara med på dessa övningar oavsett om ni vill hålla på med agility eller inte. Vi jobbar mycket med belöningar och andra färdigheter som är bra i all träning tillsammans med din hund. Observera att vi inte kommer lära in agilityhindren på denna kurs, möjligtvis med undantag för tunnel.

Kursen innehåller praktik blandat med teori och anpassas efter deltagarnas behov. Du får tillgång till en Facebookgrupp där det kommer upp två onlinelektioner de veckor vi inte träffas fysiskt. Där kan du dessutom ställa frågor och diskutera din träning.

Inga förkunskaper krävs
Max 6 ekipage

Datum fysiska träffar: 9/11, 23/11, 7/12
Tid: 18.00-19.15
Pris: 1600:-

Plats: Svenska HundsportsAkademin, Hundhallen
Datum onlinelektioner: 16/11, 30/11
Instruktör: Marie Andersson


Anmälan via mail till: svenskahundsportsakademin@gmail.com
Skriv hundens namn, ras och ålder samt förarens namn, adress, mailadress och telefonnummer.  Skriv även vilken kurs du vill gå samt startdatum.Du har två veckors ångerrätt efter att du har anmält dig, därefter är din anmälan bindande och din kursavgift betalas då tillbaka endast vid uppvisande av veterinär- eller läkarintyg. Ångerrätten gäller fram till en vecka innan kursstart. Efter det betalas kursavgiften tillbaka vid uppvisande av veterinär- eller läkarintyg. Om du ångrar din anmälan inom två veckor måste detta ske skriftligt, via e-post. Ej via sms, facebook eller annan social media. För att avanmäla mailar du svenskahundsportsakademin@gmail.com